Aktuality
Praha se stále více blíží ke Karlovým Varům

Praha se stále více blíží ke Karlovým Varům

23.4.2024
Sdílet tento příspěvek

Praha se stále více blíží ke Karlovým Varům.

Stavba D6 nabírá tempo. Příští rok by mělo být rozestavěno 50 dalších kilometrů dálnice.

Dálnice D6 Praha-Karlovy Vary patří v současnosti k nejrychleji budovaným silničním projektům v České republice. V letošním roce zahájí odbor Silnic a dálnic ŘSD ČR práce na úsecích ve Středohoří, Ústecku a Karlových Varech. Dokončení  prací je plánováno na 7. února 2025.

Již nyní jsou postaveny 2/3 celkové délky dálnice, která nejenže spojí Prahu a Karlovy Vary, ale umožní návštěvníkům a obyvatelům Karlových Varů dostat se za 20 minut do Německa. Po dokončení D6 bude Prahu a Karlovy Vary dělit pouhá jedna hodina jizdy.

Karlovy Vary jsou nyní investičně velmi zajímavým regionem, a to jak pro bydlení, tak pro pronájem nemovitostí. Ceny jsou zde mnohem nižší než v centrálních městech České republiky a investiční příležitosti pro české i zahraniční investory se jen zvyšují.

 

Zvýšený zájem je způsoben faktory, jako je světová proslulost lázní Karlovy Vary pro jejich léčivé minerální prameny a bohaté zkušenosti s lázeňskou balneoterapií a relaxací. A také kulturní tradice města.

Každoročně se zde koná mezinárodní filmový festival zaúčasti hvězd světové kinematografie a koncerty svetoznamych mistrů. Konají sezde nejrůznější soutěže a dny folkloru, tvořivosti, kulinářství, vinařství, pivovarnictví atd.

Každý rok Karlovy Vary hostí známý půlmaraton, triatlon, tenisové turnaje na kalovarských kurtech a mnoho jiných sportovních akcí. Proslulé je také sjíždění řeky Ohře a obdivování místních krás se zastávkou ve Svatošských skalách.

Pro milovníky běžeckého a horského lyžování v zimě a turistiky a horských kol vlétě, jsou nedaleko střediska Boží Dar, Klínovec, Plešivec a německá část Oberwiesenthal.

A pro milovniki  golfu jsou tu neomezené možnosti - několik golfových klubů se špičkovými hřišti v okolí Karlových Varů Vás přivítá luxusním servisem.

Koupí nemovitosti v Karlových Varech se stáváte obyvatelem tohoto úžasného města a přímým účastníkem jeho luxusního a klidného života.

Novostavba BDTuhnice pro Vás otevře své dveře v červnu letošního roku a Karlovy Vary jsou připraveny stát se Vaším milovaným domovem.

Sdílet tento příspěvek